کد تخفیف 10% web10 ویژه خرید از وب سایت

پلی اتیلن گلیکول 200 – (PEG 200)

لطفا وزن را بر حسب کیلوگرم را وارد نمایید

موجود

تخفیف براساس وزن
1-4 5-9 10-19 20-49 50-99 100-150
110.000 تومان 100.000 تومان 95.000 تومان 90.000 تومان 85.000 تومان 80.000 تومان

جهت ثبت سفارش در مقادیر بالاتر (به صورت بشکه و تناژ) با دفتر فروش تماس حاصل فرمایید

امکان تحویل :

حضوری : دفتر تهران
ارسال شهرستان : انبار اشتهارد

بسته بندی

مشاوره فنی

تضمین کیفیت

توضیحات

پلی اتیلن گلیکول 200 یا (PEG200) به عنوان مهم ترین نوع تجاری پلی اترها شناخته می شود. این ماده با جرم مولکولی متفاوت، خواص فیزیکی مختلفی داشته و در نتیجه کاربرد پلی اتیلن گلیکول متفاوت خواهد بود. این درحالیست که خواص شیمیایی آن ها تقریبا مانند هم است. در ادامه با ما باشید تا اطلاعات بیشتری را در این خصوص با شما به اشتراک بگذاریم.

معرفی پلی اتیلن گلیکول 200

پلی اتیلن گلیکول یک ماده بی بو، غیر سمی، بی رنگ، روان کننده و خنثی بوده که تبخیر آن کار نسبتا مشکلی است. این ماده به راحتی در آب حل شده و مزه و رنگ آب را تغییر نمی دهد، از همین رو در بیشتر دارو ها از پلی اتیلن گلیکول 200 به عنوان یک حل کننده استفاده می شود. پلی اتیلن گلیکول از زباله چغندر قند به دست آمده که به راحتی و به صورت طبیعی قابل تجدید است.

خواص فیزیکی و شیمیایی (PEG200)

پلی اتیلن گلیکول 200 بی رنگ و چسبناک بوده داری وزن مولکولی 190 تا 210 است. دیگر خواص فیزیکی و شیمیایی این ماده به شرح زیر است.

شکل و حالت فیزیکیبی رنگ یا جامد سفید
دمای نگهداری8C-2
حلالیتمحلول در آب
نام شیمیاییپلی اتیلن‌گلیکول
مترادف هاColyte, GlycoLax, Carbowax, Poly(oxyethylene) (en)
فرمول مولکولیC2H4n+22On+1
جرم مولکولی02/18+05/44
فرمولHO(C2H4O)nH
نقطه جوش250درجه سلسیوس
چگالی نسبی (آب=1)1.13
نقطه اشتغال171-235 درجه سلسیوس
دمای اشتعال خودبخودی~360 درجه سلسیوس
فشار بخار در 20 درجه سلسیوسPa <10

کاربرد پلی اتیلن گلیکول ۲۰۰

پلی اتیلن گلیکول کاربرد زیادی داشته و می توان از آن در صنایع مختلف استفاده کرد. کاربرد پلی اتیلن گلیکول 200 به شرح زیر است:

  • صنایع کشاورزی
  • استفاده در صنایع آبکاری برای افزایش اثر روشنایی و چسبندگی
  • صنایع تولید رنگ و جوهر
  • استفاده در صنایع آرایشی مانند مرطوب کننده ها
  • استفاده در تولید صنایع بهداشتی مانند صابون ها، شوینده های صورت، شوینده های لباس، روغن های حمام، کف حمام، ضد تعرق ها، شامپو، صابون های مایع و میله ای و…
  • تثبیت کننده ابعاد در صنایع چوب کاری
  • استفاده در صنایع غذایی و بسته بندی
  • صنایع لحیم کاری
  • صنایع تولید چسب
  • صنایع سرامیک سازی
  • صنایع تولید خمیر
  • استفاده در صنایع کاغذ سازی
  • کاربرد در صنایع دارویی برای داروهای مختلف از جمله داروهای پروتئینی

ایمنی پلی اتیلن گلیکول ۲۰۰

پلی اتیلن گلیکول کاملا ماده اولیه شیمیایی غیر سمی بوده و از نظر فیزیولوژیکی هیچ خطری برای افراد ندارد. به همین دلیل فروش PEG 200 بدون هیچ مشکلی انجام شده و مصرف کننده می تواند آن را بدون انجام اقدامات مراقبتی به کار ببرد. باتوجه به این توصیفات این ماده را می توان در انواع محصولات بهداشتی، دارویی، آرایشی و… استفاده کرد و هیچ گونه اثر تحریک کننده و سمی بر روی پوست نخواهد گذاشت.

جمع بندی

پلی اتیلن گلیکول 200 یک ماده بی رنگ، بی بو و بی مزه بوده که از تفاله های چغندر قند به دست می آید. این ماده کاملا غیر سمی بوده و هیچ گونه آسیبی به انسان وارد نمی کند. پلی اتیلن گلیکول یا (PEG200) خاصیت روان کنندگی دارد و از آن در صنایع مختلفی همچون کشاورزی، تولید انواع محصولات بهداشتی و آرایشی و… استفاده می کنند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی اتیلن گلیکول 200 – (PEG 200)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *