کد تخفیف 10% web10 ویژه خرید از وب سایت

گلیسیرین

لطفا وزن را بر حسب کیلوگرم را وارد نمایید

موجود

تخفیف براساس وزن
1-4 5-9 10-19 20-49 50-99 100-150
200.000 تومان 185.000 تومان 170.000 تومان 160.000 تومان 150.000 تومان 140.000 تومان

جهت ثبت سفارش در مقادیر بالاتر (به صورت بشکه و تناژ) با دفتر فروش تماس حاصل فرمایید

امکان تحویل :

حضوری : دفتر تهران
ارسال شهرستان : انبار اشتهارد

بسته بندی

مشاوره فنی

تضمین کیفیت

توضیحات

گلیسیرین یکی از موادی است که امروزه در بسیاری از محصولات دیده می شود. این ماده کاملا بیرنگ و شفاف بوده و مزه شیرینی دارد و در سه نوع گلیسیرین صنعتی، سنتزی و خوراکی تولید می شود. در ادامه با ما باشید تا در مورد قیمت گلیسیرین و کاربردهای آن اطلاعاتی به شما ارائه دهیم.

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک ماده شفاف و بی رنگ بوده که باعث طراوت پوست و موی شما می شود و از گذشته های بسیار دور تا کنون طرفداران بسیاری دارد. این ماده که در چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی یافت می شود، به عنوان یک مرطوب کننده عمل کرده و پوست و موی شما را شفاف می کند. این نوع چربی در پوست انسان ها نیز وجود دارد، به همین دلیل بسیار سبک و زود جذب است.

با استفاده از گلیسـیرین محصولات متنوعی همچون صابون گلیـسیرین، لوسیون بدن و کرم مرطوب کننده تولید و در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی دیده می شود.

انواع گلیسیرین

این ماده در سه نوع مختلف تولید و به دست مشتریان می رسد و با توجه به مناسب بودن قیمت گلیسیرین طرفدارن بسیاری دارد. انواع گلیسیریـن عبارتند از:

  •  گیاهی
  • حیوانی
  • سنتزی

در جدول زیر می توانید ویژگی های هر نوع از آن را مشاهده کنید.

انواعکاربرد
گلیسیرین گیاهی با استفاده از چربی های طبیعی داخل گیاهانی همچون زیتون، نارگیل، هسته خرما و… تولید می شود. تحت فشار ها و مراحل مختلف، تری گلسیرید از گلیسیرین جدا شده تا این ماده وارد فاز آبی گردد. در نهایت محصولی بدن بو، رنگ شیرین و شفاف به دست آمده که گلیسیرین گیاهی نام دارد.
گلیسیرین حیوانی از واکنش بین چربی حیوانی با یک باز قوی به دست می آید. با انجام این کار، صابون گلیسیـرین تهیه شده و قیمت گلیسیرین حیوانی نیز بسیار مناسب است.
گلیسیرین سنتزیمدل سنتری گلیسـیرین از واکنش کلراسون پروپیلن حاصل می شود که یک ماده اولیه شیمیایی به حساب می آید.

کاربردهای گلیسیرین

با توجه به ویژگی های خاص این محصول، می‌تواند در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرد. برخی از مهمترین کاربردهای این محصول عبارتند از:

  • تولید لوازم آرایشی و بهداشتی مانند خمیر دندان و دهان شویی
  • تولید صابون گلیسـیرین
  • دارو سازی مانند آنتی بیوتیک ها و مواد ضد عفونی
  • صنایع غذایی
  • روغن کاری ابزارها و تاسیسات فلزی
  • ساخت مواد منفجره مثل دینامیت
  • جلوگیری از یخ بستن انواع جک های هیدرولیکی
  • افزایش ویسکوزیته مایعات

گـلیسیرین گیاهی در موارد دیگری همچون تولید انواع نوشابه ها، چاشنی، شربت ها، کنسرو، شرینی و شکلات کاربرد دارد. همچین به عنوان یک نگهدارنده بسیار عالی برای مواد غذایی مانند میوه، ماهی، شیر و محصولات لبنی به حساب می آید.

قیمت گلیسیرین بسیار مناسب است و شما می توانید از آن برای مشکلات پوست و مو مانند چین و چروک، شفافیت پوست، مرطوب کردن مو، درمان جوش و جای جوش و… استفاده کنید.

جمع بندی

گلیسیریـن یکی از پرکابردترین مواد در صنایع امروزی به حساب می آید. این ماده در سه نوع مختلف تولید شده و می توان هرکدام از آن ها را در موارد و شرایط مختلفی به کار برد. با توجه به پایین بودن قیمت آن و کاربردهای متنوع، این ماده در میان عموم مردم طرفداران بسیاری دارد.

سوالات متداول:

کاربرد گلیسیرین در چه صنایعی می باشد؟
آرایشی و بهداشتی، دارو سازی (آنتی بیوتیک ها)، افزایش ویسکوزیته مایعات، روغن کاری ابزارها و تاسیسات فلزی

چند نوع گلیـسیرین وجود دارد؟
این ماده به سه صورت صنعتی، سنتزی و خوراکی تولید می شود.

آیا امکان خرید این محصول به  صورت خرده فروشی فراهم هست؟
بله، امکان خرید مواد شیمیایی به صورت خرده فروشی در وب سایت فراهم شده است. در صورت داشتن هرگونه سوال (مشاوره و سوالات قبل از خرید و مشکل در فرآيت خرید به صورت آنلاین با کارشناسان شرکت در تماس باشید)

 

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *