کد تخفیف 10% web10 ویژه خرید از وب سایت

اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS

لطفا وزن را بر حسب کیلوگرم را وارد نمایید

تخفیف براساس وزن
1-4 5-9 10-19 20
205.000 تومان 200.000 تومان 190.000 تومان 180.000 تومان

جهت ثبت سفارش در مقادیر بالاتر (به صورت بشکه و تناژ) با دفتر فروش تماس حاصل فرمایید

امکان تحویل :

حضوری : دفتر تهران
ارسال شهرستان : انبار اشتهارد

بسته بندی

مشاوره فنی

تضمین کیفیت

توضیحات

اتیلن گلیکول دی استئارات یک ترکیب بر پایه یک اسید چرب طبیعی به نام اسید استئاریک می باشد. این یک ماده سفید مایل به کرم رنگ است و بو ملایمی دارد.

این ماده اولیه شیمیایی یک نوع امولسیفایر جامد امولسیونی محسوب می شود که در محصولات شوینده به منظور خاصیت نرم کنندگی به کار می رود. هم چنین در محصولات آرایشی از جمله لوسیون ها و کرم ها برای افزایش ضخامت استفاده می شود.

از طرف دیگر می تواند ظاهر شفاف مواد را نیز کاهش دهد و فرم صدفی ایجاد کند. در زمینه محصولات مراقبت از مو و شستشوی بدن، از اتیلن گلیکول دی استئارات به عنوان ماده “صدفی سازی” به کار گرفته می شود.

اتیلن گلیکول دی استئارات باید حداقل تا 75 درجه سانتیگراد گرم شود و این دما حفظ شود تا به طور کامل ذوب و پراکنده گردد. در نهایت بعد از خنک شدن، یک جلای مرواریدی تولید می شود که در محصولات شوینده مایع مورد استفاده قرار می گیرد و به آن ها حالت و تاثیر مرواریدی می دهد.

استفاده از اتیلن گلیکول دی استئارات در هر محصول موجب می شود تا ویسکوزیته آن نیز افزایش یابد.

صدفی کننده EGDS یک عامل صدفی کننده، ماسک کننده، و نرم کننده در امولسیون هایی مانند شوینده ها، شامپوها، صابون ها، و مشتقات آرایشی می باشد.
EGDS یک عامل صدفی کننده، ماسک کننده، و نرم کننده است که به امولسیون هایی مانند شوینده ها، شامپوها، صابون ها، و مشتقات آرایشی اضافه می شود.
این ماده را می توان هم به صورت مذاب و به پایه داغ شامپو اضافه کرد و هم به صورت پرک که در این صورت بایستی پایه شامپو را به آرامی سرد کرده و در حال هم زدن به آن اضافه کرد.
همچنین خواص نرم کنندگی ملایمی دارد. این ماده پایدار کننده امولسیون خیلی خوبی است و امولسیون را به مدت طولانی بصورت غلیظ و پایدار نگه میدارد.

جدول مشخصات فنی EGDS:

فرمول شیمیایی اتیلن گلیکول دی استئاراتC38H74O4
عدد اسیدیحداکثر 5
شکل ظاهریجامد پرک سفید رنگ
نقطه ذوب79 °C
نقطه جوش ۶۳۲,۸ºC
وزن مولکولی595 g/mol
انحلال پذیرینامحلول در آب

 

ویژگی ها و مزایا اتیلن گلیکول دی استئارات

  • مات و کدر کننده
  • عامل مرواریدی
  • قابل تجزیه زیستی
  • مرطوب کننده
  • تغذیه کننده
  • امولسیون کننده
  • افزایش ویسکوزیته
  • انعطاف پذیر کننده
  • غیر خورنده و غیر سمی
  • محافظت در برابر الکتریسیته ساکن
  • سازگاری با انواع مختلف سورفاکتانت ها
  • ایجاد ضخامت و غلظت در محصولات
  • بدون تحریک پوست و یا آسیب به مو
  • اتیلن گلیکول دی استئارات نسبت به اتیلن گلیکول مونو استئارات صدف کنندگی بیشتری دارد.

 

هم چنین مزیت دیگر آن به مقدار استفاده از آن نیز باز می گردد. در محصولات کرمی و لوسییون، 1 تا 2 درصد از اتیلن گلیکول دی استئارات به کار می رود که موجب احساس نرمی و مخملی روی پوست می شود. اما در مقابل اگر از این ماده در مقادیر بالا استفاده شود قوام محصول خمیری و سفت می گردد.

 

کاربرد اتیلن گلیکول دی استئارات

  • از EGDS در صنعت آرایشی بهداشتی در تولید انواع کرم، لوسیون بدن، شامپو، مواد شوینده بدن، تهویه مطبوع هوا و صابون ها مایع استفاده می شود.
  • برای پردازش PVC سفت و سخت و سایر انواع ترموپلاستیک ها به کار می رود.
  • خاصیت روان کنندگی در محصولات دارد.
  • در بسیاری از مواد شوینده فلزکاری و فرآوری الیاف، به عنوان ماده صدفی کننده و ماده روان کننده به کار می رود.
  • در صنعت داروسازی برای تولید برخی داروها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

قیمت اتیلن گلیکول دی استئارات

شرکت تولید کننده EGDS و کیفیت درجه خلوص این ماده روی قیمت نهایی آن تاثیر می گذارد. از طرف دیگر باید به نرخ ارز نیز اشاره کرد که می تواند قیمت این ماده را تحت تاثیر قرار دهد.

برای اطلاع از قیمت ماده اتیلن گلیکول دی‌استئارات (EGDS) بهتر است با مشاوران و کارشناسان آسان کِم عرضه کننده مواد شیمیایی و صنعتی در تماس باشید و در نهایت برای خرید محصول اقدام نمایید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *