کد تخفیف 10% web10 ویژه خرید از وب سایت

اتیلن گلیکول منو استئارات EGMS

لطفا وزن را بر حسب کیلوگرم را وارد نمایید

تخفیف براساس وزن
1-4 5-9 10-19 20
205.000 تومان 200.000 تومان 190.000 تومان 180.000 تومان

جهت ثبت سفارش در مقادیر بالاتر (به صورت بشکه و تناژ) با دفتر فروش تماس حاصل فرمایید

امکان تحویل :

حضوری : دفتر تهران
ارسال شهرستان : انبار اشتهارد

بسته بندی

مشاوره فنی

تضمین کیفیت

توضیحات

صدفی کننده EGMS یک عامل صدفی کننده، ماسک کننده، و نرم کننده در امولسیون هایی مانند شوینده ها، شامپوها، صابون ها، و مشتقات آرایشی می باشد.اتیلن گلیکول مونو استئارات یک ماده شیمیایی پرکاربرد در صنایع گوناگون است که با نام‌های تجاری گلیکول استئارات یا  گلیکول مونو استئارات نیز نامیده می شود. این ماده که به اختصار EGMS نیز نامیده می‌شود، بیشتر در صنایع آرایشی و بهداشتی و در انواع این محصولات به عنوان ماده‌ای برای تغییر رنگ محصول به رنگ شفاف و صدفی به کار می‌رود. این ماده شیمیایی همچنین به عنوان نرم‌کننده پوست و مو نیز کاربردهای زیادی در محصولات بهداشتی گوناگون دارد. در ادامه با ویژگی‌ها و کاربرد این ماده بیشتر آشنا خواهیم شد.

صدفی کننده EGMS یک عامل صدفی کننده، ماسک کننده، و نرم کننده است که به امولسیون هایی مانند شوین ده ها، شامپوها، صابون ها، و مشتقات آرایشی اضافه می شود.
این ماده را می توان هم به صورت مذاب و به پایه داغ شامپو اضافه کرد و هم به صورت پرک که در این صورت بایستی پایه شامپو را به آرامی سرد کرده و در حال هم زدن به آن اضافه کرد.
 EGMS همچنین خواص نرم کنندگی ملایمی دارد. این ماده پایدار کننده امولسیون  خیلی خوبی است و امولسیون را به مدت طولانی بصورت غلیظ و پایدار نگه میدارد

اتیلن گلیکول مونو استئارات چیست؟

این ماده شیمیایی، ترکیبی موم مانند و سفید رنگ است که در تولید محصولات بهداشتی و آرایشی که در دسته سورفاکتانت هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده در این محصولات، رنگی شفاف و صدفی به وجود می‌آورد. منبع اصلی این ماده هم در ترکیبات حیوانی و هم گیاهی است اما خود این محصول، ماده‌ایی شیمیایی محسوب می‌شود. EGMS به طور کلی یک ماده امن و بی خطر در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی به شمار آمده و موارد حساسیت به آن نیز نادر است. قیمت اتیلن گلیکول مونو استئارات نیز کم بوده و ماده‌ای مقرون به صرفه در صنایع به شمار می‌رود.

این ماده در شامپوها و نرم‌کننده‌های مو مورد استفاده قرار می‌گیرد. میزان استفاده در این محصولات معمولا بین 4 تا 5 درصد از حجم کلی است و می‌تواند چندین عملکرد داشته باشد. استفاده از اتیلن گلیکول مونو استئارات، باعث ایجاد حالت شفافیت بالایی در محصول شده و به دلیل خاصیت انعکاس نوری بالا، به محصول نهایی، حالتی شیک و لوکس می‌دهد. این ماده باعث ایجاد یک رنگ مرواریدی زیبا در این محصولات بهداشتی می‌شود. برخی از دیگر ویژگیهای اتیلن گلایکول مونو استئارات را می‌توانید در جدول نیز مشاهده نمایید:

شکل ظاهری محصولپرک‌هایی به رنگ سفید و جامد
فرمول شیمیاییC20H40O3
عدد اسیدی (mgKOH/g)تا 5
نقطه ذوب54 تا 61 (درجه سانتیگراد)
عدد صابونی (mgKOH/g)۱۷۰ تا ۱۹۵
درصد استر کلحداقل 99

اتیلن گلیکول مونو استئارات EGMS چه کاربردهایی دارد؟

این ماده اولیه شیمیایی یک نرم‌کننده و صاف‌کننده بسیار خوب برای بافت پوست بدن ما به شمار می‌رود. بافت این ماده باعث می‌شود تا فضای خالی بین فیبرهای پروتئین بافت‌های گوناگون، پر شده و در نتیجه باعث نرمی پوست می‌شود. از این ماده به عنوان برطرف‌کننده خشکی پوست نام برده می‌شود و از آن در انواع محصولات آرایشی بهداشتی پوستی، مانند انواع کرم و لوسیون، شامپو، نرم‌کننده مو و مرطوب‌کننده پوستی به صورت گسترده استفاده می‌شود. یکی دیگر از ویژگی‌های این ماده شیمیایی این است که می‌تواند به خوبی الکتریسیته ساکن روی موها را نیز خنثی کند.

این محصول همچنین توانایی حل‌کنندگی و ماندگاری ذرات روغن در آب را بالا می‌برد و به همبن دلیل می‌تواند تا حد زیادی ماندگاری انواع محصولات پوستی را افزایش دهد. دیگر کاربرد مهم این محصول، همان گونه که در بخش قبلی اشاره شد، صدفی کردن و شفاف کردن بافت انواع محصولات آرایشی و بهداشتی است. فروش اتیلن گلیکول مونو استئارات بیشتر به کارخانجات سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی است.

.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اتیلن گلیکول منو استئارات EGMS”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *