کد تخفیف 10% web10 ویژه خرید از وب سایت

توضیحات

Glycerol monostearate (گلیسیرین مونو استئارات GMS) یک افزودنی مهم در بسیاری از صنایع بوده که با GMS نیز شناخته می شود. گلیسیرین مونو استئارات یک ماده سفید، بی بو، شیرین و پودی است که به عنوان جاذب رطوبت عمل می کند. این ماده به طور طبیعی در بدن وجود داشته و توسط لیپاز پانکراس تولید می شود و به عنوان تجزیه چربی ها عمل می کند. در ادامه اطلاعات بیشتری را در خصوص این ماده و کاربردهای ان به شما ارائه می دهیم.

کاربرد گلیسیرین مونو استئارات

گلیسیرین مونو استئارات یک ماده شیمیایی آلی بوده که در مواد بسیار زیادی کاربرد دارد. این ماده به عنوان یک امولسیون کننده، ضخیم کننده، نگهدارنده و آنتی کیک عمل می کند. امولسیون کننده در موارد مختلفی همچون حلال ها، روغن ها و موم ها کاربرد دارد. سایر موارد کاربرد گلیسیرین مونو استئارات به شرح زیر هستند:

  • تولید پودرهای جاذب رطوبت کننده
  • ماده تقویت کننده
  • استفاده در صنعت دارویی به عنوان آزادسازی ترکیبات دارویی
  • استفاده در صنعت رزین سازی به عنوان روان کننده
  • تولید محصولات آرایشی و بهداشتی
  • به عنوان ضد بیات در نان
  • برای فرم گرفتن برخی مواد غذایی همچون خامه و بستنی، دسرهای یخ زده، نوشیدنی های داغ، روغن های خوراکی
  • محصولات مراقبتی از پوست مانند نرم کننده ها
  • محصولات مراقبتی از مو
  • تولید لوازم آرایشی مانند کرم پودر، ریمل ابرو، ریمل، پاک کننده پوست و…
  • استفاده موارد چشم پزشکی
  • صنعت پلاستیک برای انعطاف پذیری و بالا بردن طول عمر آن ها
  • استفاده در گلخانه ها
  • تولید مکمل ها برای بدنسازان

خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS

قیمت مناسب این محصول این امکان را فراهم آورده تا افراد بتوانند به راحتی برای خرید گلیسیرین مونو استئارات اقدام کنند. با توجه به کاربرد بالایی که این محصولات دارند، همواره درصد خرید این محصولات بالا است. از طرفی دیگر به دلیل غیر سمی و طبیعی بودن این مواد، شما می توانید گلیسیرین مونو استئارات را در وب سایت فروش مواد شیمیایی مربوطه سفارش دهید.

خواص و ویژگی های گلیسیرین مونو استئارات

برای اینکه بتوانید به بهترین نحو این ماده را به کار بگیرید باید از ویژگی های آن اطلاع پیدا کنید. مهم ترین خواص و ویژگی های گلیسیرین مونو استئارات عبارتند از:

  • فاقد رنگ
  • بی بو
  • حلالیت کم در حلال های دیگر
  • در مواد شیمیایی و حضور گرما خاصیت جاذب رطوبتی خود را از دست می دهد.

سایر ویژگی های این ماده در جدول زیر ذکر شده است:

نامGlycerol monostearate
نام صنعتیGMS
فرمول شیمیاییC21H42O4
دانسیته1.03 g/cm3
نقطه ذوب(Mix) 57–65 °C (135–149 °F)

(1-) 81 °C (178 °F)

(2-) 73–74 °C (163–165 °F)

ظاهرجامد سفید
حلالیتنامحلول در آب و حلال های دیگر

این ماده در آب حل نمی شود اما می توان آن ها را در اتانول یا روغن حل کرد. 1 پارت از گلیسیرین مونو استئارات در 5 پارت از چربی یا روغن حل قابل حل است.

جمع بندی

گلیسیرین مونو استئارات یک پودر سفید رنگ بوده که هیچ بو و مزه ای ندارد. این ماده در صنایع مختلف داروسازی، دندان پزشکی، صنعت غذا و نوشیدنی و…. استفاده می شود. استفاده از این ماده هیچ ضرری نداشته و با توجه به مناسب بودن قیمت آن، به راحتی می توانید آن را به صورت آنلاین خریداری کنید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین مونو استئارات (GMS)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *