کد تخفیف 10% web10 ویژه خرید از وب سایت

پارافین واکس امولشن 40%

لطفا وزن را بر حسب کیلوگرم را وارد نمایید

موجود

تخفیف براساس وزن
1-4 5-9 10-19 20-49 50-99 100-150
130.000 تومان 120.000 تومان 115.000 تومان 110.000 تومان 105.000 تومان 98.000 تومان

جهت ثبت سفارش در مقادیر بالاتر (به صورت بشکه و تناژ) با دفتر فروش تماس حاصل فرمایید

امکان تحویل :

حضوری : دفتر تهران
ارسال شهرستان : انبار اشتهارد

بسته بندی

مشاوره فنی

تضمین کیفیت

توضیحات

پارافین واکس امولشن از نفت و زغال‌سنگ به دست می‌آید. این ماده جامد که بدون رنگ و بو است، دارای ترکیباتی است که از مولکول‌های هیدروکربنی اشباع‌شده، تشکیل‌شده‌اند. اولین بار یک شیمیدان آلمانی در سال ۱۸۳۰ موفق به ساخت پارافین واکس شد. نام این فرد کارل ون ریکنباخ بود. این شیمیدان به‌منظور تصفیه و استخراج مواد طبیعی موجود در نفت خام، آزمایش‌هایی انجام داد و طی این آزمایش موفق به ساخت پارافین واکس شد.

اولین کاربردی که برای پارافین واکس تعریف می‌شود، استفاده در انواع شمع است. یکی از خصوصیات پارافین واکس این است که در دمای اتاق به حالت‌جامد درمی‌آید، اما اگر در مکانی باشد که دمای معمولی از ۳۷ درجه بیشتر شود، آرام آرام ذوب می ‌شود. نقطه‌جوش این نوع از پارافین هم ۳۷۰ درجه سانتی‌گراد است. به دلیل دارا بودن مراحل تصفیه بیشتر نسبت به سایر پارافین‌ها، از پارافین واکس در تولید مواد آرایشی بهداشتی استفاده می‌شود. همچنین این محصول در تولید صنایع غذایی نیز کاربرد زیادی دارد.

ویژگی های پارافین واکس امولشن

پارافین واکس یک نوع روغن پتروشیمی است که خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بسیار ویژه‌ای دارد. این خصوصیات باعث می ‌شود تا در صنایع مختلفی از آن استفاده شود. پارافین واکس، در آب حل نمی ‌شود، اما در مواد دیگری مانند اتر و مواد نفتی محلول است. پارافین واکس به‌راحتی می ‌سوزد، اما از واکنش های شیمیایی تأثیر چندانی نمی‌گیرد. پارافین واکس دارای گرمای احتراقی در حدود ۴۲ مگا ژول بر کیلوگرم است. از دیگر ویژگی‌های پارافین واکس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

 

نام مادهپارافین واکس
نقطه ذوب۴۶ تا ۶۸ درجه سانتی‌ گراد
چگالی۹۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب
حالت‌جامد، بدون بو، بدون رنگ
حلالیت در آبدر آب حل نمی ‌شود

کاربرد پارافین‌واکس امولشن

کاربرد متنوع پارافین واکس باعث شده تا در صنایع مختلفی از این محصول استفاده کنند. از جمله مواردی که کاربردهای پارافین واکس محسوب می‌شوند، می‌توان به تولید محصولات بهداشتی، شمع سازی، صنایع لاستیک سازی، ضد آب نمودن کاغذ و پارچه، انواع دارو و … اشاره کرد. به طور کلی مواردی که در ادامه مشاهده می نمایید جزء کاربردهای پارافین واکس هستند.

کاربرد پارافین واکسمحصولات
آرایشی بهداشتیکرم و لوسیون، پوشش قرص
تولید لاستیکجلوگیری از ترکیدن لاستیک، جلوگیری از سایش لاستیک
صنایع کشاورزیتولید کود شیمیایی
صنایع نساجیضدآب سازی پارچه
صنایع چوبکبریت سازی، کاغذ سازی
صنایع رنگ و رزینتولید رنگ و انواع پولیشر

قیمت پارافین واکس

قیمت پارافین واکس با توجه به کاربرد محصول، نوع بسته بندی و وزن محصول متفاوت است. از جمله موارد دیگری که روی قیمت این محصول تأثیر دارد، نوسانات بازار می باشد که به میزان زیادی می تواند قیمت پارافین واکس را تغییر دهد. درصد خلوص پارافین هم روی قیمت آن تأثیر دارد.

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پارافین واکس امولشن 40%”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *