سبد خرید خالی می باشد

دی اتانول آمین

+   کیلو   لطفا کیلو را وارد نمایید
قیمت واحد: 0 تومان
قیمت نهایی: 0 تومان
قیمت واحد به نسبت کیلو انتخاب شده متغیر است

اطلاعات کلی محصول

دی اتانول امین ماده‌ی جذب‌کننده رطوبت و غیر خورنده می‌باشد.، یک ماده آلی و جزو بازهای ضعیف می‌باشد. از دی اتانول امین به‌منظور ایجاد کف و بافت‌های کرم مانند در صنعت آرایشی و بهداشتی و شوینده‌ها استفاده می‌شود. مهم‌ترین استفاده از اتانول امین‌ها بری تولید امولسیفایر ها، تولید سیمان، خالص کردن گاز، صنایع نساجی و شوینده‌ها می‌باشد.

از دی اتانول امین برای خنثی کردن مواد شیمیایی کشاورزی و  تولید نمک گلیفوسیت به‌عنوان سم کشاورزی  استفاده می‌شود. از دی اتانول امین به‌منظور نرم‌کننده استفاده می‌شود ( برای نرم کنندهای کاتیونی از اتانول امین‌ها و اسید کربوکسیک برای تولید آلکانول آمیدهای سنگین استفاده می‌شود) همچنین  دی اتانول امین باعث افزایش مقاومت  نایلون‌ها و پشم‌ها در برابر پارگی، ساییده شدن می‌شود. برای تولید مواد فعال‌کننده سطح مورداستفاده در شوینده‌ها و محصولات آرایشی و بهداشتی از دی اتانول امین استفاده می‌شود. از دی اتانول امین در تصفیه و شیرین کردن گاز طبیعی ،پالایشگاهی، سنتزی یا غیرطبیعی به دلیل کم بودن گرما واکنش دی اتانول امین و خورنده نبودن این ماده استفاده می‌شود. دی اتانول امین زمانی که با اسیدهای چون اسید اولئیک، کربوکسیلیک مخلوط می‌شود نمک تولید می‌شود و همچنین میزان خورنده بودن این اسیدها را کم می‌کند. از دی اتانول امین در فرمولاسیون پاک‌کننده‌ها، واکس‌های پایه آبی، لاستیک‌سازی،تولید پلی یورتان انعطاف‌پذیر و غیرقابل انعطاف.

 

 

فایل های مرتبط

نام کاربری معتبر نمی باشد

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟

نام را وارد نمایید

نام خانوادگی را وارد نمایید

نام کاربری را وارد نمایید

نام کاربری را وارد نمایید

برگشت به فرم ورود

بستن