سبد خرید خالی می باشد

بوتیل گلیگول

+   کیلو   لطفا کیلو را وارد نمایید
قیمت واحد: 0 تومان
قیمت نهایی: 0 تومان
قیمت واحد به نسبت کیلو انتخاب شده متغیر است

اطلاعات کلی محصول

بوتیل گلایکول حلال آبی خنثی و بی رنگ، با فراریت کم و جاذب رطوبت است که در بسیاری از صنایع به وفور به کار برده می شود. بوتیل گلایکول بویی خوشایند شبیه به اتر دارد. این ماده دو عامل اتری و یک عامل الکلی در خود دارد. کاربرد وسیع بوتیل گلیکول در صنایع مختلف به علت قابلیت انحلال آن در آب و اکثر حلال های آلی قطبی و غیرقطبی در دمای اتاق است.
بوتیل گلیکول ماده ابتدایی بسیاری از سنتزهاست. به دلیل وجود گروه‌های عاملی دو گانه(الکیل و اتری) در بیش تر حلال های آلی قطبی و غیر قطبی حل می شود. بوتیل گلیکول در صنایع نساجی (به عنوان حلال جوهر چاپ)، رنگ چرم(ثبات رنگ و روشن شدن رنگ در پایان کار)، و صنایع چوب کاربرد دارد. حلالی برای رنگ ها و پوشش های سطحی است و هم چنین در تمیز کردن محصولات و جوهر استفاده می شود. بوتیل گلایکول به دلیل توانایی در حل کردن چربی ها، به منظور پاک کردن گریس و دوده از سطح فلزات استفاده می شود. بوتیل گلیکول را به عنوان کمک منعقد کننده  نیز به کار می برند. بوتیل گلایکول به طور قابل توجه کمترین حرارت تشکیل فیلم (MFFT) را پایین می آورد و در بسیاری از سیستمهای خشک کننده رنگ جریان را افزایش می دهد. بوتیل گلایکول موجب افزایش تبخیر اجزاء فرار می شود به طور مثال در کوره­ های مینایی در دمای بالا یا مادون قرمز خشک می‌­شود. در پوشش های سطحی هم چون لاک خشک سریع، لاک اسپری، رنگ های لاتکس، لعاب، رقیق کننده، سیستم های پوشش آبی (رنگ های پایه آب)، لاک و رزین (نیتروسلولز) به عنوان حلال به کار می رود. به علاوه به طور مخصوص به منظور خشک کردن قلموهای رنگ نیترات سلولز و ملات های کلره یا اترهای سلولز پیشنهاد می شود؛ زیرا در زمان استفاده برای خشک کردن پوشش ها، به آرامی آن ها را نرم می­کند. از آن جا که بوتیل گلایکول(BG) دارای خاصیت دیر تبخیریست، سیالیت و زمان خشک شدن پوشش ها را بالا می برد که نرمی روکش را سبب خواهد شد. بوتیل گلایکول به عنوان یک جز از سیالات هیدرولیکی و روغن های برش استفاده می شود. هم چنین به عنوان ماده اولیه در حفاری و برش نفت (حلال قوی) استفاده می شود.  ماده اولیه در تولید نرم کننده­ هاست (به وسیله واکنش با فتالیک اسید) واسط شیمیایی و ماده ابتدایی واکنش تولید بوتیل گلایکول استات است. ماده اولیه سنتزها و آغازگر تولید پلاستیسایزرها(خواص لاستیکی و نرم کنندگی) به وسیله واکنش با انیدرید فتالیک است. در فرمولاسیون سموم کشاورزی، علف کش ها، ، رزین های اکرلیک، محصولات آرایشی بهداشتی و کف های خاموش کننده آتش (فوم های آتش نشانی) استفاده می شود. بوتیل گلیکول به دلیل رقت بالا و حلالیت زیاد و میزان کم تبخیر با بنزن، استون، اتیل اتر، تتراکلرایدکربن و آب قابلیت مخلوط شدن دارد. به دلیل دارا بودن ویژگی های فوق الذکر به عنوان حلال در تولید و فرمولاسیون لعاب ها، جوهر ها، لاک ها و جلای ناخن به وفور به کار می رود.

فایل های مرتبط

نام کاربری معتبر نمی باشد

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟

نام را وارد نمایید

نام خانوادگی را وارد نمایید

نام کاربری را وارد نمایید

نام کاربری را وارد نمایید

برگشت به فرم ورود

بستن